Masz ochotę na urozmaicenie swojej kuchni, ale brakuje Ci inspiracji na bezglutenowe posiłki? Dynia kojarzy Ci się jedynie z zupą krem i mdłym pure? Przekonaj się, że to wspaniałe warzywo można podać na tysiące sposobów!
Wraz z Free Delikatesy Ekologiczne zapraszam na kolejne, roślinne, bezglutenowe warsztaty w Studio Kulinarne Małe Przyjemności, gdzie dowiesz się w jaki sposób przemienić to ogromne warzywo w śniadaniowe bochenki, niebanalne propozycje obiadowe czy zdrowo uzależniające słodkości.
Po krótkim wprowadzeniu przygotujemy:
Po wspólnym gotowaniu zasiądziemy do uczty i wymienimy doświadczeniami.
Włącznie z degustacją spotkanie potrwa ok. 4 godzin.
***
Wszystkie przepisy skomponowane zostały bez glutenu, jajek i mleka.
Więcej informacji oraz możliwość zakupienia wejściówki tutaj.
Do zobaczenia!
Tymi słowami zaczyna się książka mojej Mamy. Uważam, że doskonale pasują one również do mojej historii. Kiedy poszłam do szkoły, od rówieśników odróżniał mnie wyraźnie niższy wzrost i bardzo szczupła sylwetka.
Czytaj więcej
[instagram-feed]
Odkąd rozpoczęłam eksperymenty nad stworzeniem czegoś, co mogłabym jeść nie obawiając się glutenu, gotowanie i pieczenie stało się moją wielką pasją i pozytywną „obsesją”. Pomyślnie udało mi się przebrnąć przez wiele niepowodzeń. Moim udziałem był też niejeden mniejszy czy większy sukces. Wszystko to sprawiło, że dziś w pełni mogę cieszyć się przebywaniem w kuchni i dzieleniem się moimi osiągnięciami z innymi. Jestem szczęśliwą autorką książki, traktującą publikowanie na blogu jak pracę zawodową, dla której wstaję każdego ranka. Moja kuchnia to miejsce bezglutenowe i wegetariańskie oraz coraz częściej zupełnie bezmleczne. Serdecznie zapraszam!
Copyright © Natchniona.pl 2018. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Witam, Pani Weroniko, chciałabym dopytać czy każdy uczestnik będzie miał okazję od podstaw wykonać każde z dań? czy może praca polega na dzieleniu się pracą między uczestnikami? nie ukrywam, że bardziej odpowiadałaby mi pierwsza wersja:) Pozdrawiam!
Na tego typu warsztatach dzielimy się pracą bo zależy nam na przygotowaniu prawdziwej uczty. Jednak uczestnicy krążą wokół wyspy, a przy stole zawsze jest czas by wymienić się informacjami. Natomiast intensywnie myślę o tematycznych kursach od podstaw. Ale to już chyba w 2017
Witam,
Niestety w linku nie ma możliwości zarezerwowania terminu – czy coś się zmieniło?
Nie ma w ogóle tych warsztatów
Pozdrawiam Marta
Niestety tym razem na czas nie uzbierała się czwartkowa grupa. Zapraszam w kolejnym, świątecznym terminie.